Belangrijke stap richting vertrek!

Weer een belangrijke stap op weg naar 22 juli: ons huis te huur zetten. Inmiddels wonen we zo'n 10 weken op Spui 6 en we vinden het er heerlijk. Voor ons gevoel wonen we midden in de natuur, de vogels fluiten ons de hele dag tegemoet, een specht tikt vrolijk tegen de boomstammen en het wordt elke dag groener om ons heen. Het strand is om de hoek, dus regelmatig genieten we tijdens een avondwandelingetje van de zonsondergang.

De meiden zijn ook gewend en vinden de buurt erg leuk, omdat er veel doen is voor ze, aldus Valerie. Skatepark en strand om de hoek. Ook school is dichtbij. De meiden vinden het heerlijk om elke ochtend met papa (en soms mama) langs het water naar school te wandelen.

Het huis zelf bevalt ook erg goed. De kleinere oppervlakte zit ons niet in de weg, want we hebben een stuk minder spullen. De huiskamer is gezellig, de keuken super praktisch en de nieuwe badkamer fijn. Onze slaapkamer op zolder is lekker rustig; in het weekend kunnen we uitslapen zonder dat de kids ons wakker maken, want zij hebben hun eigen verdieping.

Bíjna zonde om dit kleine paleisje een jaar achter ons te laten. ;-)

Maar... de zon, de witte stranden, de blauwe zee en de vrijheid trekken toch harder aan ons. Dus ken je of ben je iemand die graag het komende jaar in dit kikkerlandje wil wonen en woonruimte zoekt in Huizen van 1-8-17 tot 1-9-18, kijk dan eens op:
http://www.funda.nl/huur/huizen/huis-85564978-spui-6/
Reacties